Verhuur clubgebouw

Het sportcomplex van The Dutch Dragons is een unieke, inspirerende plek gelegen aan de Zoetermeerse Plas in het recreatiegebied Noord Aa te Zoetermeer. Deze buitengewone locatie leent zich bij uitstek voor bijeenkomsten, strategische sessies, trainingen en workshops.

Vanuit deze locatie loopt u direct het natuurgebied in. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid bij het complex van The Dutch Dragons.

Kijk hier voor wat impressie foto’s van ons clubhuis.

LOCATIE

De locatie omvat op de 1e etage een ruime (vergader)zaal van ongeveer 50 m2, een eenvoudige keuken, een toiletgroep en 2 ruime kleed- en doucheruimtes. Alle ruimtes zijn verwarmd. De zaal is voorzien van tafels, stoelen en een beamer.

BEGANE GROND

De begane grond wordt als botenloods gebruikt. Deze ruimte (circa 120 m2) kan, als de beide botentrailers uit de loods zijn gereden, bijvoorbeeld gebruikt worden als expositieruimte of bijeenkomsten voor ongeveer 100 personen. Deze ruimte is overigens niet verwarmd, maar kan op aanvraag met behulp van heaters verwarmd worden.

CATERING

Wilt u met uw gezelschap lunchen of dineren op onze locatie, dan hebben wij de mogelijkheid om catering voor u te bestellen.

Als de weersomstandigheden het toelaten, kunnen wij u aanbevelen de benen te strekken en de lunch/diner te nuttigen bij de Happy Moose (De Vrolijke Eland). Dit is een gezellige horecagelegenheid waar iedereen van harte welkom is (www.happymoose.nl). Deze horecagelegenheid bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van onze locatie.

TARIEVEN

  1 dagdeel 1 hele dag
Leden €40,- €75,-
Non Profit €60,- €110,-
Profit €80,- €150,-
Koffie/Thee €1,- p.p. €2,- p.p

 

VRAGEN OF EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wil je het clubgebouw huren of meer weten? Stuur ons dan een bericht via onderstaand contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie
Lange Land 6
2725 KZ Zoetermeer

Postadres
Postbus 1000
Unit D1900
2260BA Leidschendam

Steun ons

Steunen

Volg ons