Skip to main content

Sponsoren

Zowel nationaal als internationaal heeft The Dutch Dragons haar sporen verdiend als drakenbootvereniging. Prestatie staat hoog in het vaandel, wat ook blijkt uit haar erelijst. Meervoudig Nederlands kampioen en goede resultaten in China, Zuid-Afrika, Engeland, Italië en Duitsland zijn noemenswaardige momenten voor ons geweest.

Naast het beoefenen van de competitiesport, zetten wij ons als verenging ook in om de sport, bijzonder om haar status als cultureel erfgoed op de lijst van Unesco, zoveel mogelijk te promoten. Zo verzorgen zij clinics op maat voor belangstellenden, leuk als teambuildings- of bedrijfsuitje! Ook ondersteunen wij jaarlijks de Leidse Dragonboatraces, tijdens de bekende Lakenfeesten.

Als Zoetermeerse drakenbootvereniging, wil The Dutch Dragons zich kunnen scharen tussen de reguliere sportaanbieders, voor jong en oud. En daarbij kunnen wij uw steun goed gebruiken, want met alleen inzet, enthousiasme en kracht van onze leden kunnen we geen kampioen worden  (en blijven).

Voorbereidingen en deelname aan toernooien kosten namelijk geld. De kosten bestaat voornamelijk uit: aanschaf van en onderhoud aan onze boot, inschrijfgeld voor toernooien, teamkleding, bijdrage aan trainingsfaciliteiten en natuurlijk aanschaf aan peddels

Wij zijn daarom blij met iedere vorm van financiële, materiaal- of evenement sponsoring.

Ons wisselgeld is exposure op de site en op social media, zichtbaarheid in de regio & events in Nederland, maar ook in het buitenland, korting op clinics of een bedrijventoernooi, huur van onze locatie of het versturen van een persbericht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op; wij overleggen graag persoonlijk met u wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Wordt sponsor

  Locatie
  Lange Land 6
  2725 KZ Zoetermeer

  Postadres
  Postbus 1000
  Unit D1900
  2260BA Leidschendam

  Steun ons

  Steunen

  Volg ons