Skip to main content

SCHRIJF JE IN VOOR DRAKENBOOTRACE GOUDA WATERSTAD 750

Ons team wil deelnemen aan de drakenbootraces op zaterdag 30 juli in Gouda. Tevens gaan wij akkoord met de voorwaarden.

  (* zijn verplichte velden)

  We willen uitkomen in de

  (Bij voldoende aanmeldingen in beide klassen wordt er in twee klasse gevaren)

  Voorwaarden:

  • Elke deelnemer/team neemt op eigen risico deel aan dit evenement. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor welke geleden schade dan ook. Door deel te nemen aan dit evenement, gaat iedere deelnemer met deze voorwaarden akkoord.

  • Iedere deelnemer is minstens 12 jaar oud en kan zwemmen. Mocht de deelnemer niet kunnen zwemmen, dan is het dragen van een zwemvest verplicht.

  • Op het opzettelijk doen omslaan van een drakenboot staat een boete van 200 euro per keer.

  • Het inschrijfgeld dient 2 weken voor aanvang van het evenement binnen te zijn bij The Dutch Dragons. Betaalgegevens staan vermeld op de factuur. Pas bij ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

  • Het inschrijfgeld bedraagt €75 per team. In het inschrijfgeld zit het volgende:
   – Deelname aan het evenement
   – Huur drakenboot, peddels, stuurman/vrouw en drummer

  • Er kunnen dit jaar maximaal 20 teams deelnemen aan het evenement, inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst betaling.

  • Tijdens het evenement worden foto’s en filmpjes gemaakt door de organisatie. Deze foto’s worden gebruikt op de social media en de website van The Dutch Dragons en Gouda Waterstad 750

  • De organisatie behoudt zich het recht om omwille van de veiligheid of welke andere reden dan ook voor of tijdens het evenement maatregelen te nemen om de veiligheid van de deelnemer(s), team(s), crewleden en/of bezoeker(s) te garanderen. Instructies van de organisatie dienen ten alle tijden te worden opgevolgd.

  Goed voorbereid aan de start komen, boek dan een extra training bij The Dutch Dragons via clinics@thedutchdragons.nl . Vermeld hierbij dat je deelneemt aan de drakenbootrace Gouda Waterstad 750 om korting te krijgen op de clinic.