Skip to main content

Stichting

9 april 2010 is stichting Exploitatie Sportcomplex The Dutch Dragons opgericht. De stichting was verantwoordelijk voor de bouw van het clubgebouw van Drakenbootvereniging The Dutch Dragons en is beheerder van het clubgebouw.

Voor het gebruik van het clubgebouw door The Dutch Dragons zijn afspraken gemaakt met de stichting.

6 november 2011 werden door de voorzitter van Stichting Sportcomplex The Dutch Dragons, Wolfram Wisse en de voorzitter van Drakenbootvereniging The Dutch Dragons, Johan Fraeyhoven, de gebruikers- en financieringsovereenkomst getekend.

In een zogenaamde gebruikersovereenkomst zijn de afspraken vastgesteld, op welke manier het clubgebouw gebruikt wordt. Daarnaast is er door Drakenbootvereniging The Dutch Dragons, geld geïnvesteerd voor de realisatie van de nieuwbouw. Om ervoor te zorgen dat de besteding daarvan is vastgelegd, is gekozen voor een zogenaamde financieringsovereenkomst tussen The Dutch Dragons en de stichting.

In 2012 was het dan zover en werd Sportcomplex The Dutch Dragons officieel geopend en in gebruik genomen door drakenbootvereniging The Dutch Dragons.

December 2015 heeft het eerste stichtingsbestuur haar taken overgedragen aan het huidige bestuur, welke gevormd wordt door Annelie Wisse (Voorzitter) en Wendy Hermelink (penningmeester), samen met een aantal enthousiaste Dutchies die zich bezighouden met andere (watersport) activiteiten door derden en onderhoud wordt er voor gezorgd dat het clubgebouw in goede staat blijft en gebruik door derden goed wordt ingezet

Naast het gebruik door de vereniging wordt het  clubgebouw ook ter beschikking gesteld aan derden voor het beoefenen van watersport wat gecombineerd kan worden met bijeenkomsten zoals teambuilding of workshops waarvoor de ruimte in het clubhuis een uitstekende mogelijkheid biedt.

Locatie
Lange Land 6
2725 KZ Zoetermeer

Postadres
Postbus 1000
Unit D1900
2260BA Leidschendam

Steun ons

Steunen

Volg ons

Deze partners hebben bijgedragen aan de realisatie van het sportcomplex